Η Εταιρεία μας

Η «ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε» είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό και ερευνητικό κέντρο που δραστηριοποιείται στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Η εξελικτική του πορεία σε συνδυασμό με  την οργάνωση των υπηρεσιών υγείας που διαθέτει δημιούργησαν τα θεμέλια ενός πολυιατρίου με βασικό στόχο την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας που παρέχει.


Στο επιτελείο της εταιρείας συγκαταλέγονται έμπειροι ιατροί με καταξιωμένη δραστηριότητα στον τομέα τους. Επιπρόσθετα, το παραϊατρικό προσωπικό διαθέτει μακροχρόνια εκπαίδευση τόσο στο αντικείμενο του όσο και στην διαχείριση των υπηρεσιών που διαθέτει, σε ένα φιλικό και συνεργάσιμο περιβάλλον.


Ταυτόχρονα, μέσω του σύγχρονου ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού, η Βιομέριμνα παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων πιστοποιώντας την εγκυρότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία κάθε εξέτασης.


Το ανθρώπινο δυναμικό, οι άρτια δομημένες ιατρικές υπηρεσίες, και η άμεση εξυπηρέτηση που η  Βιομέριμνα παρέχει, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασθενών της, καταξιώνοντας την, ως το πιο αποτελεσματικό και έγκυρο διαγνωστικό κέντρο στη Δυτική Αττική.


Η εταιρεία «ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ» έχει στρατηγικά επιλέξει να λειτουργεί με τρόπο υπεύθυνο, αναλαμβάνοντας κάθε ευθύνη που αφορά την λειτουργία της, απέναντι σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη στα οποία απευθύνεται και επηρεάζει. Η λήψη  όλων των αποφάσεων που την διέπουν, ρυθμίζονται και επαναπροσδιορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το νομικό πλαίσιο που θεμελιώνει το ρόλο και την λειτουργία της. Στο πλαίσιο αυτό ρυθμίζονται όλες οι δράσεις της με στόχο τα ακόλουθα.

  • Σεβασμός στο περιβάλλον.
  • Στους εργαζομένους.
  • Στους προμηθευτές.
  • Στους συνεργάτες.
  • Στην τοπική κοινωνία.
  • Στις κρατικές αρχες.

Η συνολική αυτή προσπάθεια, αποτυπώνει τις αξίες της  ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑΣ που σχετίζεται με:


Την ακεραιότητα μας αφού ενεργούμε με ειλικρίνεια, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας.


Τον σεβασμό στον άνθρωπο καθώς είναι η κινητήρια δύναμη της επιτυχίας μας, αλλά και ο λόγος ύπαρξης μας.


Οι υψηλές επιδόσεις, διότι με την συνεχή βελτίωση της απόδοσης μας, διαφυλάττουμε τόσο την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας, όσο την ασφάλεια των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.


Η ομαδικότητα μας, αφορά τόσο την εσωτερική μας συνοχή όσο και την αδιάλειπτη προσπάθεια μας για την πλήρη αποτελεσματικότητα μας και την αξιοπιστία μας.


Ανθρώπινα και προπάντων υπεύθυνα αναβαθμίζουμε συνεχώς τις ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουμε, ακολουθώντας βελτιωτικές προοπτικές που πλαισιώνουν το σκοπό και της αρχές μας.

Σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και την διασφαλίζομε με κάθε δυνατό τρόπο!
Ευχαριστούμε..

 

 

Ελάτε να μας γνωρίσετε

Δείτε στο Google maps που βρισκόμαστε


Βιομέριμνα

Κλικάρετε παρακάτω και καλέστε μας
Σταθερό: 21 0575 2200